Adverteren

Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Marketingmed levert uitstekende mogelijkheden voor partners op het gebied van adverteren. Door onze focus op goede content kunnen wij onze bezoekers en onze zakelijke partners garanderen dat wij enkel juiste inhoud plaatsen. Zo ook op het gebied van advertenties en sponsored content.

Adverteren op Marketingmed

Adverteren

Op Marketingmed en al onze marketingkanalen bieden wij diverse mogelijkheden om te adverteren. Zowel op onze website, e-mails en social media kanalen hebben wij deze opties. Neem contact op voor meer informatie of zie onze Mediapack.

Sponsored content mogelijkheden

Sponsored content

Wij bieden de mogelijkheid om je product, dienst of event (Online marketing gerelateerd) in de spotlight te zetten bij tienduizenden bezoekers per maand. Door onze uitstekende voorwaarden, prijzen en oplossingen hebben wij voor elke partij de juiste oplossing. Neem contact op voor meer informatie of zie onze brochure Mediapack.

Diverse promotiekanalen

Naast de mogelijkheden om op de website te adverteren kun je bij Marketingmed ook gebruik maken van de marketingkanalen zoals social media, nieuwsbrieven en events. Neem hiervoor contact op met ons of bekijk de brochure onderaan de pagina.

Gebruikersgroep, groei en kosten

Adverteren op Marketingmed is uniek om de volgende redenen:

  • Laagdrempelige kosten
  • Team van professionals om je heen die de marketingcampagne zo succesvol mogelijk maken
  • Flexibele mogelijkheden
  • Kortingen indien adverteerpakketten worden gecombineerd

Bekijk Mediapack voor onze gebruikersgroep, groei, adverteermogelijkheden en bijbehorende kosten.

Wij informeren je graag persoonlijk over de mogelijkheden. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

VRAAG HIERONDER MEER INFORMATIE AAN!

Hoe wil je adverteren?