Over Marketingmed

Hét opkomende (online) marketing- en communicatieplatform van Nederland. Door het lezen van onze dagelijkse artikelen verbreed je je kennis. Door het volgen van onze specialistische trainingen, gegeven door trainers met jarenlange ervaring, kun je jezelf in korte tijd opwerken tot specialist. Marketingmed werkt met gastauteurs van diverse internet marketing bureaus, zelfstandige online marketeers e.d. uit Nederland en België. 

Marketingmed is social:

Marketingmed is verslaafd aan Online marketing. Op Marketingmed bloggen we dagelijks over SEO, Content marketing, E-mail marketing, SEA en Psychologie marketing. Ons auteursteam staat garant voor hoge kwaliteitsartikelen en gedegen onderzoeken.

Marketingmed is 24/7 actief op social media. Facebook, Google+, Linkedin, Twitter, PinterestYoutube, Snapchat en Instagram. We zijn er allemaal fan van. Maar ook de nieuwe sociale media kanalen wordt regelmatig over geschreven op Marketingmed, wij willen immers weten waar de actie is, voor onszelf maar ook voor jou!

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld en 90% van de bezoekers van Marketingmed gebruiken WordPress. Alleen al daarom zijn wij fan van WordPress.  Maar ook de enorme diversiteit in WordPress thema’s, WordPress plugins en ontwikkelingen achter de schermen trekken onze aandacht.

Marketingmed.nl is een blogplatform op het gebied van social media, SEO, WordPress en internet marketing. De artikelen worden geschreven door onafhankelijke bloggers, die de vrijheid hebben om hun eigen mening, inzichten en visie te verkondigen. Informatie die je meteen kan toepassen.