Opleidingen met korting

MarketingMed biedt in samenwerking met Utrecht Business School (UBS) diverse opleidingen aan op het gebied van content/inbound marketing: van korte masterclasses tot volwaardige Post HBO trajecten. Natuurlijk krijg jij als trouwe lezer van MarketingMed een flinke korting op deze opleidingen, die kan oplopen tot wel 30-40%.

De opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten van UBS en vinden plaats in Utrecht en Maastricht. Je kunt je rechtstreeks inschrijven op MarketingMed voor onderstaande cursussen. Heb je nog vragen? Laat het ons weten op info@marketingmed.nl. We werken rechtstreeks samen met UBS en kunnen je ook alles vertellen over de opleidingen en de inschrijfprocedure.

Meer informatie over inschrijven.

Hoe schrijf ik me in?

Je kunt je direct inschrijven via MarketingMed voor de bovenstaande opleidingen. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging hiervan per e-mail. Dit betekent ook dat je aanmelding naar UBS, die binnen 24 uur contact met je opneemt en je de logistieke informatie zal verschaffen rondom de start van de cursus. Je ontvangt van ons binnen enkele dagen de bijbehorende factuur inclusief kortingstarief. Je hoeft dus niets extra’s te regelen met de desbetreffende opleider. Het enige wat jij hierna nog hoeft te doen, is genieten van de cursus waar je voor hebt gekozen.